Traject Scholen Slim en Warm Organiseren

Op deze pagina vind je alle informatie over het traject waarin onze school is gestapt: Scholen Slim en Warm Organiseren (ondersteund door Workitects)

Als schoolteam streven wij er elke dag naar om onze duidelijk visie uit te dragen. In de huidige context merken wij dat dit soms moeilijk is en we hier niet steeds in slagen. Om die reden stapte de school in een traject waarbij we streven naar het slim en warm organiseren van de schoolwerking.

Een belangrijk aspect binnen het traject is uiteraard de betrokkenheid van de ouders. Enkel door te luisteren naar alle partijen (ouders, leerlinge, leerkrachten, personeel, de buurt en andere partners) kunnen we slagen in ons project.

Op een forum worden de ouders beluisterd en besproken zaken afgeklopt. Indien u als ouder dus inspraak wenst binnen de schoolwerking is uw aanwezigheid op deze fora dus sterk aan te raden.

Belangrijke data:
– 1e forum: 17/12/2019 om 17.30u -> powerpoint hier terug te vinden
– 2e forum: De afspraak van 31/03/2020 om 17.30u zal verplaatst worden naar een later moment gezien de huidige situatie (Coronavirus). We communiceren hierover nog op een gepast moment.
– 3e forum: 08/06/2020 om 17.30u (voorlopig)

Het kernteam (vliegwiel) van mensen die zich intern met dit traject bezig houden kan u steeds contacteren via slimmeschool@sancta-maria-gentbrugge.be of via de andere gekende communicatiekanalen (al dan niet anoniem).