Musical

Start

Binnenkort is het weer zover! De kinderen van het zesde leerjaar zijn druk bezig met de voorbereidingen voor hun musical : ‘Start’.

Tussen het zingen, dansen en repeteren door, maken zij graag even tijd om jullie uit te nodigen om één van de voorstellingen bij te wonen. Kom genieten van een schitterend spektakel.

Op vrijdag 13 december 2019 zullen de acteurs en actrices van het zesde leerjaar tijdens één van de twee voorstellingen schitteren op het podium.

De eerste voorstelling begint om 17u00 en de tweede voorstelling start om 19u00.

Om iedereen van een plaatsje te verzekeren, vragen wij u om slechts één keer te komen kijken.

Voor familie van de kinderen van het zesde leerjaar worden er plaatsen gereserveerd. Per kind is er een maximum van 8 stoelen die gereserveerd kunnen worden. Meer tickets bestellen kan, maar die extra plaatsen worden niet voorbehouden.

Wees zeker op tijd, de deuren sluiten bij aanvang van de voorstelling.

De kinderen die acteren of meezingen in het koor krijgen eten en drinken aangeboden door de school, als dank voor hun grote inzet.

Net als alle andere jaren vragen wij geen vaste inkomprijs maar kunt u een vrije bijdrage geven. De opbrengst van de avond gaat naar ‘Casa Hogar de los Pequeños’, een opvangtehuis voor straatkinderen in Mexico.

Voor of na de voorstelling kunt u genieten van een hapje of drankje in de bar in de refter. De bar is doorlopend open van 16u30 tot 22u00. Wij bieden ook (vegetarische) spaghetti aan, weliswaar enkel op bestelling. Hiervoor kunnen wij rekenen op de helpende handen van het oudercomité

—————————————————————————————————————————————–

Inschrijven voor de voorstellingen en desgewenst spaghetti bestellen kan enkel online via onderstaande link tot 11 maart 2019 : https://goo.gl/forms/ozSQiDALg0r9HzzD2

Lukt het niet om dit online te doen? Graag een mail naar het secretariaat.
dominique.cauwel@sancta-maria-gentbrugge.be

Lukt dit ook niet? Aarzel dan niet om een bericht met het gewenst aantal inkomkaarten en spaghetti’s mee te geven met uw kind naar school.

ROLVERDELING:

Show 1

Show 2

Poyraz Niels
Alice Zita
Emiel Ayden
Lounis Thomas
Natan Rami
Jaspreet Zeynep
Anaïs Thaira
Sen Sam
Yade Marike
Stan Kerem
Leon Kenzo
Jaron Mohammed
Manu Rachid
Ali Mathis
Amélie Havanur
Febe Carmen
Afra Selina
Claire Noor

poster